IniciNotíciesPer què teatre?

Per què teatre?

Per què teatre?





El teatre és una d’aquelles arts que pot practicar tothom i on sigui. Però també és un art col·lectiu que ens ajuda a créixer com a persones i a descobrir-se a un mateix.

El teatre ens ajuda a nivell individual i a nivell col·lectiu: permet conèixer-se un mateix i aquells que t’envolten, i fins i tot arriba a dirigir-nos cap a una nova rutina diària més creativa.
Per què teatre? Per aprendre a moure’ns i expressar amb molt més que paraules, per saber treballar amb els nostres sentits, per prendre consciència de l’eina en la que es pot convertir el nostre cos. L’expressió corporal i el resultat de treballar els nostres sentits ens ajuda a millorar aspectes bàsics com la intel·ligència emocional, la percepció o la concentració a més de fomentar els valors com el treball en equip o l’empatia.

Per què teatre?  Quan ens envoltem de teatre, quan aprenem a viure’l, aprenem a viure diferents punts de vista i a trobar-nos en diverses situacions vitals. Ens permet entrar en contacte i viure altres realitats que ens ajuden a ampliar la nostra mirada crítica i compromís social.

Per què teatre? Per ampliar el nostre autoconeixement, la desinhibició, la concentració, per aprendre a confiar en l’altre i millorar l’autoestima.

Per què teatre? Per aprendre a viure amb passió.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.