IniciVídeosLa Mostra de Teatre Jove de Tarragona portarà 10 espectacles

La Mostra de Teatre Jove de Tarragona portarà 10 espectacles

La Mostra de Teatre Jove de Tarragona portarà 10 espectacles

La 24a Mostra de Teatre Jove presentarà, del 25 d’abril al 14 de juny, al Teatre Metropol de Tarragona, deu obres interpretades per grups de teatre de joves tarragonins, quatre que provenen de centres educatius o formatius i sis grups que provenen del teatre amateur. En aquesta edició es representaran cinc obres de creació pròpia i sis obres més d’escriptors teatrals reconeguts com ara Joan Cavallé, Nikolai Gógol, Carles Batlle, Maribel Masip, Juan Mayorg, Juan Cavestany i Antonio Onetti.

Els grups, per ordre de representació, seran: Grup de teatre jove “Sàtirs” de l’Associació LaSalle; Col.legiLestonnac-L’ensenyança; Tornavís Teatre; (H)istrionis Teatre;Arteliats; Grup de teatre “Vis de Vanadi”; Alumnes d’Arts Escèniques de l’IES Pons d’Icart; Torralba Teatre Jove; Bambolina Experience; La Faixsula (Faixa Suada de l’àvia).

Les obres es representaran a les nou de la nit i l’accés serà gratuït. Després de cada funció, el consell assessor, format per Pere Navarro, Àlex Manríquez, Cristina Cabré, Raquel Castaño i Mag Gerard, valorarà els punts forts i febles de cada companyia participant.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.