IniciDestacatsEl cicle Platea Jove comença nova temporada al Teatre Conservatori

El cicle Platea Jove comença nova temporada al Teatre Conservatori

El cicle Platea Jove comença nova temporada al Teatre Conservatori

El cicle Platea Jove torna aquest divendres, 3 de febrer, a les 21h al Teatre Conservatori de Manresa, amb el musical Ningú va dir que fos fàcil de la Companyia Jove Teatre Regina. Segons han informat aquest matí en roda de premsa, serà el tret de sortida de la nova programació d’aquest cicle d’espectacles adreçats al públic més jove i organitzat des del Galliner que portarà també el 10 de març Guillem Albà i La Marabunta i el 7 d’abril Sinèrgia de la companyia Dancescape.

A Ningú va dir que fos fàcil l’adolescència es converteix en el tema d’una peça de teatre musical de ritme trepidant que transforma el pas de la infantesa a la joventut, en una aventura apta per als qui són adults i per als qui estan a punt de ser-ho.

Un vagó de metro. Cinc adolescents comencen en solitari un viatge que serà clau per a ells. No es coneixen de res. Potser s’han creuat alguna vegada i no recorden les seves cares o fins i tot, potser, van anar junts a l’escola quan eren petits i la memòria els està jugant una mala passada. El viatge serà llarg i la descoberta d’ells mateixos els omplirà el camí d’obstacles, pors i angoixes. Segur que trobaran companys de viatge i l’acceptació d’aquests jugarà un paper decisiu, canviant la direcció del seu futur.

L’espectacle, escrit i dirigit per Gerard Nicasi Ruiz, compta amb la interpretació de Cristina Dotras, Júlia Bonjoch, Pablo Capuz i Pau Oliver. Ningú va dir que fos fàcil es va estrenar el passat mes de juliol al Jove Teatre Regina dins de la programació del Festival Grec de Barcelona.

En la línia habitual, una xarxa de col•laboradors de Platea Jove s’encarreguen de vendre les entrades –que costen 5 euros- als companys d’escoles i instituts de Manresa i comarca. També es poden comprar les entrades a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes de 10 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 8723636) i una hora abans de cada funció. Per Internet, també a www.kursaal.cat.

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d’ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona.

Compartir amb:
Comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.