IniciNotíciesMostra Jove Igualada 2017

Mostra Jove Igualada 2017

Mostra Jove Igualada 2017

Mostra Jove Igualada 2017

Del 30 de març al 2 d’abril de 2017 no et perdis la #MostraJove a Igualada, dins el recinte de l’Escorxador.

Activitat non-stop de divendres a diumenge al vespre. Tallers d’expressió musical, de percussió, de caracterització de cares, de teatre social (amb la col·laboració d’ATLAS); espectacle de Kousinz i showcase de 8 companyies joves; trobada de grups de teatre jove; zona de relax i molt bon ambient amb vermut musical, dinar popular i concert (dissabte), sopars d’improshow i jam session, DJ Cerve… +barra oberta cada dia des de les 10h del matí amb servei d’esmorzar, dinar i sopar.

Porta la guitarra, l’slack-line, el dapostar, etc. i vine a passar el dia!

Descarrega’t el flyer amb la graella de totes les activitats

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.