IniciNotíciesObert el termini per la mostra de teatre jove Molta Merda 2017!

Obert el termini per la mostra de teatre jove Molta Merda 2017!

Molta Merda Mostra Teatre Jove

Obert el termini per la mostra de teatre jove Molta Merda 2017!

Companyies joves!! Fins el 10 de maig podeu propostes per la mostra de teatre jove Molta Merda! 2017 de Vicjove.
S’obre la mostra de teatre jove Molta Merda! 2017 amb algunes novetats respecte l’any passat. Una de les més importants és que l’obra més ben valorada formarà part de la programació de l’Atlàntida per la temporada vinent.

Enguany, la mostra de teatre jove s’organitza amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, Escènic i l’Atlàntida i acollirà diverses propostes escèniques durant la Festa Major. Des d’ara i fins el 10 de maig queda obert el termini perquè es presentin les propostes. A partir d’aquest moment, el jurat es reunirà per seleccionar les obres que es representaran durant la mostra i que sortiran a la programació de Festa Major. A la mostra es seleccionarà la millor peça a través de votació popular, i aquesta serà la que tindrà lloc a la programació de l’Atlàntida.

Descarregueu-vos les bases, inscripcions i autoritzacions.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.