IniciDestacatsArtistes, joves, valors i Gavà

Artistes, joves, valors i Gavà

Artistes, joves, valors i Gavà

PREU: GRATUÏT

DIA I HORA: 12 de maig a les 18h
LLOC: Espai Escenic Maragall, Gavà

Aquest cap de setmana se celebra a Gavà el Festival Internacional de Titelles. Serà un cap de setmana amb més de 31 funcions de companyies de casa i vingudes de tot el món. Un cap de setmana d’espectacles, fils i guants.

Però Gavà serà molt més que això aquest divendres. Aquesta 27a edició del Festival s’encetarà amb una conferència gratuïta que parlarà sobre com el teatre ens pot ajudar a créixer i com podem traslladar els seus valors en el dia a dia.

Jorge Picó, el fundador de Ring de Teatro, guanyador del Max al millor autor en català per Non Solum l’any 2005 (co-creada amb Sergi López), i que estrenarà aquest agost In the wars de Juliet O’Brien a Nova Zelanda, serà l’encarregat de conduir la xerrada. Però no estarà sol.

Giorgio Pupella, fundador de la Companyia Pupella-Noguès; Carme Tierz, directora de la revista Entreacte editada per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya; i Daniel Gol, director artístic de Teatrodistinto, companyia Piamontesa de experimentació artística; acompanyaran a Picó en la conferència.

Però per què ells? La trajectòria de tots ells els ha permès treballar al voltant dels joves en l’etapa amb més canvis: l’adolescència. Han sigut testimonis dels canvis que sent un jove en créixer amb el teatre, han vist com els valors del teatre es traslladen en el dia a dia i ens ajuden a millorar.

Aquest divendres 12 de maig, Gavà es començarà a omplir de titelles, però l’Espai Escenic Maragall s’omplirà de joves apassionats pel teatre.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.