IniciDestacatsDiumenge 14 maig, trobada de teatre social DESLIMITA’M

Diumenge 14 maig, trobada de teatre social DESLIMITA’M

deslimita'm2017

Diumenge 14 maig, trobada de teatre social DESLIMITA’M

Un teatre fet per a tothom, que parteix de les pròpies necessitats i destinat a tot tipus de públic

La Fundació La Roda i l’Associació ImactaT, presentem la X Trobada de Teatre Social per a Joves «DESLIMITA’M». La cita, que compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE tindrà lloc diumenge 14 de maig al teatre BARTS. L’acte estarà presentat per Laia Manzanares, una barcelonina de 22 anys que està experimentant un any d’estrenes amb sèries com “Merlí” o “Cites”.

En aquesta trobada d’aniversari, reunirem més de 100 joves participants, d’entre 12 i 20 anys, d’arreu de Catalunya que demostraran el poder transformador del teatre, utilitzat com a mirall de la realitat i com a mitjà per a la reflexió i la transformació socials.

Totes les temàtiques de les peces giren al voltant de les situacions socials que afecten i preocupen, en el dia a dia, aquests joves, i que han creat mitjançant les tècniques del teatre social i del teatre de l’oprimit.

En total, hi participen deu grups de joves que al llarg del curs han treballat, amb l’ajuda de dos treballadors socials, les obres que representaran, la durada de les quals serà d’entre 10 i 20 minuts que els esdevindran dobles protagonistes, doncs, són ells mateixos qui defensen sobre l’escenari els personatges, que alhora parlen de situacions reconeixibles en el seu dia a dia. Aquesta combinació permet que la trobada a banda dels valors artístics i de tots els valors que els ha aportat al llarg dels mesos de treball, sigui una catarsi pels mateixos joves.

Consulteu el programa d’aquesta X edició

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.