IniciDestacatsEstrena d’Estralls de la jove cia Escomesa

Estrena d’Estralls de la jove cia Escomesa

CiaEscomesa-Estralls

Estrena d’Estralls de la jove cia Escomesa

Una companyia integrada per joves de 18 a 24 anys interpreta un text brillant sobre els efectes de la guerra.

La Cia. Escomesa està integrada per nois i noies d’entre 18 i 24 anys que van iniciar-se en les arts escèniques durant els seus anys d’alumnes a l’IES Joan Mercader d’Igualada, sota el guiatge de la professora de teatre Tàtels Pérez. Després del seu pas per l’institut, creen aquesta companyia de teatre amateur fruit de les ganes de seguir fent teatre i de prendre-s’ho seriosament, i ho fan també sota la direcció professional de la mateixa Tàtels Pérez. Malgrat que cap d’ells ha fet del teatre la seva professió, tots comparteixen l’interès per les arts escèniques tant com a actors com a espectadors.

El seu primer projecte és Estralls, un text brillant de Jordi Casanovas sobre els efectes reactius i destructors de la guerra. En un conflicte bèl·lic indefinit s’entrecreuen les històries i les vides de nou personatges que encaren els estralls de la guerra com poden. Explicades amb una narració no lineal, l’espectador haurà d’anar encaixant totes les peces per configurar la història dels protagonistes. Estralls és una paràbola sobre la capacitat anorreadora de qualsevol guerra, a més d’una reflexió sobre la identitat pròpia, sobre quins factors i elements determinen el desenvolupament de la personalitat de l’individu.

Es podrà veure al Teatre de l’Aurora d’Igualada el 3 de juny a les 21h i el 4 de juny a les 19h
COMPREU LES ENTRADES ON-LINE

La directora Tàtels Pérez és llicenciada en art dramàtic i postgraduada en Pedagogia del taller de teatre per l’Institut del Teatre de Barcelona. Actualment forma part de la companyia Les Llibertàries amb qui va estrenar Llibert el 2013 i que ha fet diverses temporades a Barcelona, Madrid, gira per Catalunya i per Espanya. Obra guanyadora de dos Premis Butaca, Premi de la Crítica Serra d’or i finalista dels Premis Max de teatre.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.