IniciGeneral17 i 18 de juny, IV Mostra de teatre juvenil a St Feliu de Codines

17 i 18 de juny, IV Mostra de teatre juvenil a St Feliu de Codines

Mostrajuvenil2017-SantFeliuCodines

17 i 18 de juny, IV Mostra de teatre juvenil a St Feliu de Codines

La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ultima els detalls de la IV Mostra de Teatre Juvenil, que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de juny a Sant Feliu de Codines, amb un programa que garanteix el coneixement i l’intercanvi d’experiències entre les seccions juvenils dels grups de teatre de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. Enguany hi participaran deu grups de teatre provinents de diferents punts del país, que, com explica a Tornaveu Pere Anton Lapeña, secretari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, “tindran l’oportunitat d’interpretar les seves obres, ja siguin textos propis com textos ja reconeguts, davant d’un públic, i alhora, ser també espectadors de les obres d’altres grups de joves”, una experiència que considera molt enriquidora.

És per aquest motiu que la trobada no té un caràcter competitiu, sinó que és una mostra on es podrà gaudir d’una desena d’obres, però també de l’amistat i la germanor que es crea durant la mostra, perquè com afegeix Lapeña, “la Mostra fomenta les relacions entre els components dels diferents grups amb una acampada i activitats de lleure complementàries”.

La Mostra començarà dissabte a les 10 del matí, i hi haurà activitats de tota mena programades fins diumenge a les 8 del vespre. Els participants tenen entre 16 i 25 anys, que representaran les seves obres al Centre Cívic La Fonteta i al Casal Cultural Codinenc, amb entrada lliure i gratuïta per a qualsevol espectador. Coorganitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el grup local Deixalles’81, molt actiu en la seva secció juvenil, la 4a edició de la Mostra de Teatre Juvenil compta amb la col·laboració de les infraestructures de l’ajuntament i de la Fundació Educativa Privada Dominiques Anunciata Pare Coll (FEDAC). Amb aquesta iniciativa, la federació del teatre amateur català té l’objectiu de promoure i donar reconeixement a la tradició del teatre amateur a Catalunya, que és tota una escola d’actors i de públic.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.