IniciDestacatsEl teatre és nostre amb TEEN FRIDAY

El teatre és nostre amb TEEN FRIDAY

Teen Friday

El teatre és nostre amb TEEN FRIDAY

Ei, joves!
A partir d’octubre neix “TEEN FRIDAY, el teatre és nostre” un projecte amb activitats i espectacles gratuïts per a joves entre 15 i 18 anys a la Sala Fènix de Barcelona.

Seguiu-ne tota la informació a la plana Facebook TeenFriday i a la plana de la Sala Fènix

La primera activitat serà el divendres 13 d’octubre amb “Vine a conèixer la Sala Fènix del Raval”.

De 17 a 19h comença el Teenfriday amb un taller de màscares impartit por Felipe Cabezas. Es gratuït per els joves entre 15 i 18 anys.

Cada mes es realitzarà 1 trobada durant 1 divendres a la tarda de portes obertes i tallers. En aquestes trobades s’obriran les portes de la Sala Fènix perquè us familiaritzeu amb l’espai, explicant-vos el tipus de teatre que produeixen i programen (màscares, objectes, ombres, títeres …). S’organitzaran petits tallers pràctics de teatre amb el director, Felipe Cabezas o amb els artistes que estan programats a la Sala Fènix.

A continuació, amb l’objectiu d’involucrar-vos encara més amb la realitat del procés creatiu, sereu convidats als assaigs de les companyies programades a la Sala amb la possibilitat de participar en el procés de creació dels espectacles produïts o coproduïts per la Sala Fènix, escoltant les seves idees i opinions de cara a la creació final.

A més, per incentivar i potenciar encara més el gust pel teatre, un divendres al mes els sereu convidats a assistir de forma gratuïta com a públic a una representació de l’espectacle que està en programació. Aquest dia la venda normal d’entrades per a l’espectacle es tancarà per al públic general, perquè la funció es reservarà per a públic “Teen Friday”.

D’aquesta forma s’instaurà a la Sala Fènix el dia del espectador jove, el “Teen Friday”.

 

TOTES LES ACTIVITATS SON GRATUÏTES PER ELS NOIS I NOIES ENTRE 15 I 18 ANYS.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.