IniciDestacatsEL RBLS FESTIVAL APROPA L’ESCENARI ALS MÉS JOVES

EL RBLS FESTIVAL APROPA L’ESCENARI ALS MÉS JOVES

EL RBLS FESTIVAL APROPA L’ESCENARI ALS MÉS JOVES

El RBLS Festival és un festival d’arts escèniques que acosta el teatre als joves, especialment als que tenen entre 13 i 20 anys, del 16 al 19 de desembre a la Sala Beckett i al CC Can Felipa del Poble Nou.

 

 

El públic jove no sempre se sent identificat amb els escenaris i les obres que veu a escena. Les obres més clàssiques no han estat un bon reclam per atraure els més joves a omplir les sales, però encara que ens endinsem en el teatre més contemporani, els joves no en són els protagonistes. RBLS Festival vol canviar això.

Programació, talles, experiències, jocs; tot està pensat per fer créixer el públic més jove, fer-lo sentir protagonista, fer-lo gaudir amb la cultura i l’art, i donar sortida a la feina de les generacions més joves.

Encomanar la passió i l’amor per l’art, introduir nou formats, trobar nous horitzons. RBLS Festival celebrarà la seva primera edició del 16 al 19 de novembre a la Sala Beckett i al CC Can Felipa.

Les obres que formen part de la programació del festival són:  Like si lloras (o tant de bo els meus somnis es fessin realitat) de Xavi Gamito, Elena Martín i Anna Serrano; Píndoles. Microteatre fora del teatre, Membrana màgica de Sachiko Fullita, iMe de Roc Esquius, Assajar és de covards de CIA. Casa Real, En resistència, una creació comunitària de Translab i Marta Galán, i la Tragicomedia de Don Cristóbal y la señá Rostia de Federico García Lorca.

També s’han programat tallers de teatre musical, tècniques de teatre físic, tallers d’improvisació, workshops i una jornada professional.

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.