IniciGeneralUN FESTIVAL ENTRE EL PÚBLIC

UN FESTIVAL ENTRE EL PÚBLIC

UN FESTIVAL ENTRE EL PÚBLIC

Neix el Festival Zero, una aposta per espectacles de proximitat física amb el públic que interpel·len sobre noves formes de gaudir de les arts escèniques.

El nom del festival recull els paràmetres bàsics que el defineixen: “zero” en relació a l’eliminació de la distància entre intèrprets i públics, “zero” també com a símbol d’allò no convencional; “zero” perquè no busca un públic expert i entès sinó que – tot i que no l’exclou – persegueix un públic nou, no assidu a les propostes teatrals; i “zero” com a primera edició d’un projecte que parteix de zero.

 

| LES OBRES  |

 

AKA (Also Known As)

Qui ets? Qui la gent creu que ets? O ets el que sents? O una barreja? Importa qui ets? Qui vas ser? O el que sembles ser?

AKA (Also Known As) parla d’en Carles, de l’amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres, el públic, no serem espectadors, serem els seus oients, cómplices i jutges… En definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

 

 

 

 

CONSEQÜENCIES

La cia Moveo continua difuminant la línia entre l’intèrpret i l’espectador i explorant els límits entre realitat i ficció.

CONSEQÜÈNCIES és un espectacle que explora a través del moviment les relacions entre aquests dos conceptes en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. Un treball irònic i alegre sobre la possibilitat de ser incoherent, arribar tard, estar fora de lloc i sobre les conseqüències que en resulten. Espectacle guardonat amb el Premi del Públic a FiraTàrrega 2017.

 

 

 

MI GRAN OBRA

Per en David Espinosa, Mi Gran Obra és el que faria si tingués un pressupost il·limitat, el teatre més gran del planeta, 300 actors en escena, una orquestra militar, una banda de rock, animals, cotxes i un helicòpter.

Un espectacle pensat en gran però fet en petit, utilitzant plantejaments i tècniques pròpies d’un arquitecte. L’actor, assegut davant d’una taula que serveix d’espai escènic a escala, desenvolupa l’espectacle manipulant figures humanes de maquetes de tren i altres objectes; mentre és vist per un grup reduït de 20 espectadors asseguts al voltant de la taula. I amb prismàtics!

 

Compartir amb:
Etiquetes
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.