IniciGeneralTrobada de Teatre Social a la BARTS

Trobada de Teatre Social a la BARTS

Trobada de Teatre Social a la BARTS

El dissabte 12 de maig el teatre BARTS es prepara per acollir una nova edició del “Deslimita’m, s una trobada de teatre social oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador del teatre.

Cada any es formen diversos grups per entre 8 i 15 noies i nois d’edats entre 12 i 18 anys, acompanyats per una parella d’educadors socials que han treballen amb ells durant tot el curs. Cada grup de teatre representa la peça que ha creat durant el curs. Com sempre, el treball és el resultat de les experiències compartides a les classes. Els joves ens mostren quines són les seves preocupacions, les seves pors o els seus dubtes utilitzant els recursos i les eines que els hi dóna el llenguatge teatral, al mateix temps que ho comparteixen amb els altres.

És una trobada que serveix com a tancament de tot el procés que han viscut aquests joves i que el teatre els hi ha servit com a eina transformadora i de reflexió social dels diferents projectes que s’inclouen.

Aquest dissabte  12 de maig de 10 a 14:20h se celebrarà la XI Trobada Deslimita’m al Teatre Barts, situat a l’Avinguda Paral·lel, 62.  L’entrada és lliure.

 

Compartir amb:
No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.